Din kundvagn

Du har inga varor i din varukorg.

Betalningssätt

Betalning
Det belopp du ska erlägga kan du betala på de sätt som du har valt. Väljer du Faktura. Betala om 14 dagar, Dela upp betalningen, läs mer om köpvilkor  Dela upp betalningen

Kortköp
Vid betalning med kort förbehåller sig Super Center rätten att kontrollera kortets giltighet, att utrymme för debitering av köpsumman finns och adressuppgifter på köparen. Super Center förbehåller sig rätten att neka köp.

Åldersgräns
Enligt lag kan Super Center inte expediera beställningar till personer under 16 år.
Super Center online tillämpar 16-årsgräns och målsmans tillstånd vid kontantköp och 18-årsgräns vid kort- och kreditköp.

Betalningsalternativ
Du kan välja att betala:
- Förskott till bankgiro: 5094-2879 uppge ORDER nummer eller skriv dina uppgifter så att vi vet vem ska vi skicka beställning när vi har fått pengar.
- Handlar du på faktura  eller postförskott, förbehåller vi oss rätten att göra en kreditprövning.
Har du betalningsanmärkningar, skickar vi inte produkter på postförskott. För ej uthämtade postförskotts paket debiterar vi en avgift på 350 kr för att täcka de kostnader som uppstår för hantering och administration. Porto avgift tillkommer. Postens liggetid är 14 dagar från det att paketet anländer till ditt utlämningsställe. För beställningar som kommer tillbaka debiterar vi våra fraktkostnader samt faktureringskostnader, för närvarande 150 kr. Det är upp till kunden att ange en giltig och korrekt leveransadress. Om Super Center får tillbaka ett paket som skickats till fel adress eller ej hämtats ut är det upp till kunden att betala ny frakt. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.
Väljer du Klarna Konto - Samla dina köp på nätet. Betala från 50 kr/mån, läs mer här .
Väljer du Faktura dela upp betalningen läs mer om köpvillkoren här  eller ring faktuereringsbolag
"Klarna AB" kundservice 08-12012010


Vi skickar produkter inom 48 timmar. Det kan ta 1 - 5 dagar innan du får dina produkter.

Vänligen: Super Center AB

Ej uthämtade paket
Det är upp till kunden att ange en giltig och korrekt leveransadress. Om Super Center får tillbaka ett paket som skickats till fel adress eller ej hämtats ut är det upp till kunden att betala ny frakt. Super Center mailar till kunden på angiven e-postadress när vi får tillbaka paketet och meddelar men avvaktar svar från kunden. Postens liggetid är 14 dagar från det att paketet anländer till ditt utlämningsställe. För fakturor som kommer tillbaka debiterar vi våra fraktkostnader samt faktureringskostnader, för närvarande 150 kr. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten. Vi överlåter våra fakturor till Klarna AB.

Bolagsinformation
Super Center AB
Box 19012
20073 Malmö
Org nr: 556824-1896