Din kundvagn

Du har inga varor i din varukorg.

Välkommen till nordens största slimmingssajt! En sida som förstår dig! Gå ner i vikt är lika viktigt för din skönhets skull som för din hälsas skull. Varje år dör 15 597 000 människor i världen av sjukdomar orsakade av fetma. Ge inte upp, eftersom ditt liv kommer att förändras när du uppnår förändring och går ner i vikt. 
             

Att gå ner i vikt är något av det svåraste som finns. Det går helt emot människans natur vars grundläggande mönster är att jaga energi för att kunna bereda vägen för sin avkomma. "Bantning" är lätt att prata om, men det är extremt svårt i praktiken. 
Att gå ner i vikt handlar om logik, om plus och minus. Fysik, kemi och sånt. Stoppar du in mer energi i kroppen än du gör av med så går du upp i vikt.
Punkt.
Man kan försöka skylla på en miljon andra orsaker, men så här ligger det till: 
-Stoppar du in mer energi i kroppen än du gör av med så går du upp i vikt. 
 

Utseendet är ett uttryck för hur vi mår inuti. Är vi för tjocka är det för att vi på sätt och vis vill vara tjocka. Att gå ner i vikt handlar alltså om att ta reda på varför vi äter för mycket - om vi t ex tröstäter, äter för att vi är uttråkade eller kanske använder vår övervikt som ursäkt för att vi inte kan hitta en käresta, ett nytt jobb eller nya vänner.
Därnäst måste vi erkänna att oavsett vilka problem vi har kan vi inte lösa dem med mat. Tvärtom kan maten skapa nya problem.
Därför gäller det att ta itu med de lustar, den längtan eller de problem vi försöker tillfredsställa, dämpa eller lösa med mat - i stället för att bara äta och äta. Att äta för mycket kan jämföras med drogberoende. Och avvänjning kan vara lika svårt som att sluta röka eller dricka.
Därför behöver man hjälp.
Det är viktigt att planera för att behålla uppnådda önskade målvikten. De piller är mest effektiva i början så planera att behålla den önskade vikten som du uppnår. Varje nästa försök blir svårare och svårare. Vikten spelar stor faktor för att man blir nöjd med sig själv. Därför är det bra att man har rätt vikt som man trivs med.

Super Slim - inspiration om hur du enklast och bäst går ner i vikt.
                                      
                            

Glöm alla tidigare misslyckanden! Fokusera på en tanke just nu... tänk om det verkligen är möjligt att förändra min kropp snabbt? Tro det eller inte, men det är faktiskt möjligt att ändra din kropp och det har inte bara att göra med "positivt tänkande", för att positivt tänkande i sig självt inte kommer att ta bort ett enda kilo från din kropp. Just det... om du vill se avsevärda skillnader i spegeln och inte behöver du plåga dig heller! Det är både enkelt och effektivt! SMART! Bestäm dig NU för att gå ner i vikt och du kommer att minnas det som ett av dina bästa beslut på länge! Du kommer att se bättre ut och må bättre! Det beror helt och hållet på dig. När produkten tas tillsammans med bra träning och balanserade matvanor, kan du uppnå spektakulära resultat inom en väldigt kort tidsram. TÄNK SMART!
 
                                              
Visste du att 80 % av de som försöker gå ner i vikt tränar 3 gånger i veckan! För att lyckas behöver de extra hjälp. Träning och bra kost kräver tid och insatsvilja. Få hjälp med att nå ditt mål!

Svett och svält ? - Kost och motion hjälper inte alla.
Inte sällan strider experternas råd mot varandra, och/eller är av olika anledningar helt omöjliga för den enskilde att följa. Och även när de följs ger de långt i från alltid de resultat som man hoppats. Efter ett antal misslyckade försök är man ofta mer nedslagen än när man började. Inte så sällan resignerar man och upplever situationen som ett moraliskt misslyckande, något som påverkar självbild och hälsa än mer allvarligt än själva övervikten.

Nästan hälften av de svenska männen och ungefär 35 % av de svenska kvinnorna är överviktiga. Övervikt är inte bara ohälsosamt, utan vissa överviktiga människor känner sig otrygga eller är obekväma. Sluta misströsta och börja redan idag med  att förändra ditt liv.

Innan du börjar, stanna en stund.
BESTÄM dig NU för att gå ner i vikt!
Tänk frammåt! Glöm alla tidigare misslyckanden!
Ta hjälp!


Planera en stund:

- Startdatum
- Viktmål
- Uppföljning

Viktminskningsfakta experterna inte vill att du ska veta:
Låga fetthaltsdieter fungerar inte! Det går inte att gå ner i vikt med hjälp av "light produkter" eller mat med låg fetthalt. Lättdrycker och lågfettsdieter har varit populära i över 15 år, men ändå blir svenskar bara större och större för varje år som går. Detta enkla faktum säger att genom att äta BARA light och mat med låg fetthalt inte är lösningen på viktminskning.

Låga kolhydrats dieter fungerar inte! Du känner troligen att det är otroligt svårt att bli smal genom att använda dig av låga kolhydrats dieter. Dessa dieter har över åren blivit allt mer populära de senaste åren, men problemet med dem är att de är alldeles för hårda och EXTREMT svåra att följa för NORMALA personer. Vad en låg kolhydrats diet tenderar att göra är att lura kroppen på dess energi (kolhydrater) och gör det därför näst intill omöjligt att behålla skärpan och följa programmet till sitt slut. Det är just därför så många lägger av med låga kolhydrats dieter.

Men ViktVäktarna och Jenny Craigs Dieter då? ( Välkända i USA och Sverige)
Viktväktarna och program som Jenny Craigs involverar oftast en långsammare diet slimming över en längre tidsperiod, eftersom de oftast endast kan lova en minskning av 1-2 kg i veckan. De kan också involvera inköp av tabletter och tillskott i början av programmen vilken kan leda till att pengarna och tiden svävar iväg.

Här föredrar vi enklare och snabbare dieter.
Varför är du överviktig? Insider tipsen når ytan...
Du är överviktig p.g.a. mycket enkla anledningar: du äter fel sorts mat, med för många kalorier och du äter oregelbundet under dagen och mer än du förbrukar. Stoppar du in mer energi i kroppen än du gör av med så går du upp i vikt. Tänk noga på vad experterna har att säga till dig, för det kommer att ändra hur du tänker för alltid.
Mat är mer kraftfull än något annat "viktminskningspiller", för att mat kan antingen göra dig SMAL eller väldigt FET. Man blir inte FET på grund av dålig träning. Det är en myt. Du blir tjock endast på grund av att du äter fel mat vid fel tillfälle under dagen och mer än du behöver. Dessutom är dina matvanor mycket kraftfullare än något piller. Det stämmer, på grund av att din kropp fungerar som en motor och behöver bara en viss andel mat med en viss intervall och en viss tidpunkt varje dag, och om du inte äter rätt mat vid rätt tillfälle så kommer du inte att förbränna dina kalorier. Det kommer sluta med att du lagrar kalorierna som fett. Du har blivit överviktig genom att äta fel sorts mat, så mycket kan vi konstatera... Men hemligheten är ännu bättre! Du kan faktisk bli smal genom att äta rätt mat vid rätt tillfälle varje dag. Det är faktiskt inte svårare än så, och sättet du kommer gå ner i vikt på har ingenting med att svälta dig själv, eller att jogga dagligen.

En låg fettsdiet fungerar inte
Många personer köper "låg fetthalt" eller "fettfri" mat när de handlar. Alla är känsliga när det kommer till antal "gram fett" i varje matvara. Men, folk blir bara större och större av att göra såhär och de flesta blir inte alls smalare av att byta till en livsstil med låg fetthalt
En lågkolhydratsdiet gör dig DEPPIG! Lågkaloridieter har haft en väldigt populär inverkan de senaste åren, men sådana dieter får dig oftast att känna dig extremt deppig varenda dag! (Och eftersom de suger ut det mesta av din energi så är det inte ovanligt att de får dig att må dåligt).
Titta bara på detta chockerande faktum...Visste du att många av de allra populäraste lågkolhydratsdieterna är så stränga och hårda att du inte ens kan äta ett stort äpple under de första antal veckorna? Det är sant.
Dessutom, låter många av dessa dieter dig inte ens njuta av en "normal" restaurangmåltid (utan restriktioner) under många, många månader innan du börjar.
Sammanfattningsvis, lågkolhydratsdieter gör dig deppig och ibland arg för var dag du är under programmet, och det är inte svaret vi söker!
Så vad säger det här dig? Svårt att tro på det?


Vill du gå ner i vikt och är besviken i ditt sökande efter effektiv diet? Då är det din lyckodag idag. Du har just hittat viktminskningsprodukter som verkligen fungerar. Du behöver aldrig mer oroa dig över att ha ett allvarligt viktproblem igen!
Med endast en kapsel om dagen så kommer du att se en fantastisk skillnad och se hur lätt det är att gå ner i vikt! Enkelt och effektivt!
Ge inte upp, eftersom ditt liv kommer att förändras när du går ner i vikt.
Gå ner i vikt och STANNA där!
Vi vill att du ska behålla den vikten så släpp inte då Slims bantningspiller så fort du har uppnått din målvikt. Lika viktigt men också svårare är den att behålla uppnåda vikten. Använd Slims bantningspiller var tredje dag så länge din magsäck krymper och du accepterar att du behöver äta mindre. Du behöver inte så mycket mat . Om du tycker att det är mycket pengar så tänk då på att du sparar pengar på att köpa mindre mat. Är det värt det? Tänk vilken fantastisk skillnad och hur ENKELT är det att gå ner i vikt och STANNA där!
Med endast en kapsel om dagen du kommer att se FANTASTISK skillnad och hur lätt det är att gå ner i vikt! Det beror helt och hållet på dig. När produkten tas tillsammans med bra träning och balanserade matvanor, kan du uppnå spektakulära resultat inom en väldigt kort tidsram. TÄNK SMART!


Hur fungerar Slim bantningspiller?
Slim innehåller granatäpple, konicing nut, extrakt av Hydroxy Citric Acid (HCA), äpple, kiwi, gamboge frukt, jordärtskocka, sötpotatisfibrer. Granatäpple är den starkaste antioxidant som har hittats i naturen. Antioxidanter återställer fri genomgripande skador vilket orsakar förtidigt åldrande som plundrar kroppens ungdomliga utseende. Konicing nut är en superfettförbrännare. Den bryter ner lagrad fett och ökar kroppens förmåga att bränna fett. Extrakt av HCA - Hydroxy Citric Acid, äpple och kiwi hindrar kroppen från att producera fett. De dämpar aptiten och ökar energi. Extrakt av giantarum, sötpotatisfibrer och jordärtskocka är tillagt för att öka effekten av mättnadskänsla. Kapslarna bidrar till att öka fettförbränningen och minska aptiten. Du äter mindre vilket påskyndar viktminskning. Det är viktigt att tänka på helheten, det vill säga att behålla den uppnådda vikten! När du uppnår din önskad vikt använd Slim kapslarna varannan eller var tredje dag tills magsäcken krymper och du accepterar din nya vikt. Annars är det stor risk att du återfaller i dina gamla vanor, äter mer och ökar i vikt.
Slim Capsules är drogkontrollerade av det externa analysföretaget AnalyCen och innehåller inga droger.
Slim produkter är idag mest eftertraktade dietprodukter i världen.

Hej igen...tack för en bra vara är jättenöjd de fungerar verkligen...
Tack för en superprodukt som håller vad den lovar! En mycket nöjd kund
Hej, Var kan man skriva världens bästa kommentarer? Varför lägger du inte upp de på hemsidan?
Hej, jag har testat allt. Den är helt oslagbar!

"Jag kan inte säga hur mycket bättre jag känner mig. Min viktminskning var den bästa presenten jag kunde ha gett mig och min familj!"

Utseendet betyder mycket för dig och hur du mår!

Har du något problem och skulle vilja vara utan det?
Fixa det för din egen skull, du kommer att känna dig mer nöjd med dig själv och älska dig själv mer. De som älskar sig själva, de älskar även andra. Du kanske tycker annorlunda, trivs ändå inte med vissa saker och skulle vilja vara utan dem. Fixa det och du kan gå vidare i livet!
Vår målsättnig är att du ska hitta rätt produkt, åtgärda ditt problem och förbättra självförtroende!
Räddningen är här! Vi ge er de bästa och mest effektiva verktygen och produkterna för att hitta och uppnå önskat resultat på ett enkelt och optimalt sätt.

Att gå ner i vikt är egentligen särskilt svårt. Det svåra är att behålla sin målvikt när man väl har gått ner i vikt. För att du ska lyckas med att gå ner i vikt och för att din viktnedgång ska bli permanent krävs i regel en förändring av vanor som gäller hela livet. Men du vet att det är maten som gör att du har extra kilo! Ät mindre portioner så enkelt är det!
 - Ingen diet!
 - Ingen extra motion!
 - Effektivt resultat!

Tips om kost
•skriv köplista, storhandla och håll dig till listan
•handla aldrig när du är hungrig
•undvik impulsköp och att ha onyttigheter hemma. Det som finns hemma äts upp, så enkelt är det
•laga flera portioner åt gången och frys in
•ät regelbundet, hoppa inte över några mål
•undvik småätande
•satsa på en bra proteinrik frukost
•varm lagad mat mättar bättre än kall
•minska på kolhydrater och fett
•välj långsamma kolhydrater, undvik snabba
•öka proteinintaget
•ät mer grönsaker
•drick mycket vatten
•följ tallriksmodellen

Tips om motion
•hitta en motionsform som passar DIG! Det ska vara kul att träna, annars kommer du inte att fortsätta.
•skaffa en träningskamrat, det blir enklare om man kan sporra varandra
•variera träningen, kroppen vänjer sig fort
•träna allsidigt - balans mellan styrketräning, konditionsträning och förbränningsträning
•se träningen långsiktig
Vi behöver träna styrka, konditionen och även förbränning för att komma i bra form. Styrketräning kan vara med kroppen som belastning, med vikter eller vibrationsträning. Konditionsträning är när du blir anfådd och håller i detta i minst 20-30 minuter. Förbränningsträning är ofta lågintensiv mer långvarig träning än konditionsträning, gärna en timme eller mer. Men du! Kom ihåg att du alltid ökar din förbränning även om du bara håller på i t ex en kvart, eller tom ännu kortare tid.

Tips att vara medveten om
1. Var noga med att formulera ett tydligt, motiverande mål. ­Förstärk med bilder, härliga ljud och en kraftfull känsla. Och kom ihåg: ­”Vad jag själv tror på kan jag göra och uppnå!”

2. Stress är största boven i överviktens drama. Avsätt en stund varje dag för att njuta, skratta och koppla av. Att skratta är faktiskt medicin för både kropp och själ. ­Utmana dig själv till att vara medvetet närvarande i nuet och lär dig att uppskatta och finna nöje i vardagssysslor. Njut av en varm spa-dusch, en ­morgonpromenad i skogen, läs en god bok, känn dofter och smaker.

3. Hitta glädjen i att röra på dig så du svettas regelbundet varje dag. All träning är bra träning brukar man säga och det är en viktig sanning. Hitta en rörelseform som du tycker är rolig och planera in dina träningstillfällen varje vecka. Tävla med dig själv. Du är din värdigaste ­motståndare!

4. Välj mat i balans med hur mycket du rör dig och unna dig kost med bra fetter, vitaminer och mineraler. Ät 5-6 mindre måltider/dag istället för 3 större. Och viktigast av allt, ät långsamt, känn dofter och njut av maten.


Att gå ner i vikt är lika viktigt för skönhetens skull som för hälsans skull. Varje år dör 17 000 000 människor i världen av sjukdomar orsakade av fetma.

Smal Tips
1. Frukost är den viktigaste måltiden på dagen. Det håller din ämnesomsättning igång!
2. Ät så långsamt som möjligt. Det tar kroppen cirka 30 minuter att inse att den är full.
3. Dra ner på dina kolhidrater eller sluta äta de helt.
4. Räkna till 100 om du har ett sug. Förhoppingsvis kommer det att försvinna.
5. Sätt ned din gaffel mellan varje tugga.
6. Ät aldrig efter klockan 8/9 på kvällen.
7. Titta på inspirationsbilder, lägg upp bilder på väggen eller där du kan telefonen eller bärbaren.
8. Dryck två glas vatten före varje måltid. Du kommer att känna dig mätt och kommer inte att äta mer än nödvändigt.
9. Borsta tänderna. Smaken av tandkräm gör att du inte kan småäta då maten smakar hemskt.
10. Varje kalori räknas. Sluta aldrig att röra på dig, även ner du sitter ner.
11. Skriv ut denna smal tips och ha alltid med dig. www.superslim.se 


  BMI / kroppsfett
BMI betyder Body Mass Index och är ett värde som utgår från din längd och vikt. Detta värde används för att bedöma om du är normalviktig eller om du har över- eller undervikt. Allteftersom du ändrar din vikt upp eller ner, ändras också ditt BMI.
BMI-värdet ersätter inte professionella medicinska råd, och bör inte användas för att göra radikala ändringar i matvanorna.
Tänk på att BMI inte är ett exakt mått – människor är olika byggda, metoden skiljer inte på fett och muskler. Uppgifterna gäller inte barn, då finns det andra mått som är bättre än BMI.

Räkna ut ditt BMI-värde:
BMI = Vikt (kg) / Längd (meter) * längd (meter)
Så här räknar du ut ditt BMI:
Multiplicera längden i meter med längden i meter.
Dela sedan din vikt med den siffra du fick fram.
Exempel:
Du är 1,65 meter lång och väger 67 kilo:
1,65 x 1,65 = 2,72
67 / 2,72 = 24,6
Du är då normalviktig.

Så här tolkar du resultatet:
Mer än 30: Du är kraftigt överviktig
25,1-30: Du är överviktig
19,1-25: Du är normalviktig
16,1-19: Du är något underviktig
16 eller mindre: Du är mycket underviktig
Undantag: Om man är vältränad och muskulös stämmer inte BMI. Då kan man konsultera en dietist eller liknande för mätning av kroppsfettet. BMI kan även ge missvisande resultat om man är mycket lång. För barn, ungdomar och äldre personer gäller andra rekommendationer.

Hur kroppen får sin näring är det snart bara Livsmedelsverket som inte tycks känna till. Men hur får själen sin näring? Om detta vet vi fortfarande väldigt lite. Och det tycks fortsätta att vara en fråga, som det är svårt att få igång en diskussion om. På andlighetens område finns det många tabuer. Fortsättning följer på en annan sajt.


Bröstförstoringsguiden
I dagens samhälle blir ofta kvinnor bedömda efter storleken på sina bröst. Att ha små bröst kan ofta vara komplexfyllt och bli till ett problem för många kvinnor. Ett alternativ till plastikkirurgiskt ingrepp är naturlig bröstförstoring. I dagens samhälle blir ofta kvinnor bedömda efter storleken på sina bröst. Att ha små bröst kan ofta vara komplexfyllt och bli till ett problem för många kvinnor. Ett alternativ till plastikkirurgiskt ingrepp är naturlig bröstförstoring.
Hur fungerar naturlig bröstförstoring?
Naturlig bröstförstoring, så här går det till. Krämer som används för naturlig bröstförstoring ökar östrogenhalten i kroppen och därmed förstoras brösten och blir fylligare och fastare. Det mest effektiva sättet att använda denna metod är att kombinera naturlig bröstförstoringskräm med kosttillskott. Tillsammans ger dessa två komponenter det bästa resultatet för naturlig bröstförstoring och bidrar till att öka bröstens storlek inom några månader. De flesta kvinnor som använt Madidus naturliga bröstförstoringsprodukter kan notera en ökning av bystens storlek efter bara en månad eller två med hjälp av naturlig bröstförstoring . bröstförstoring .
Fördelar med naturlig bröstförstoring
Det bästa med naturlig bröstförstoring är att det inte är förenat med några risker att använda denna metod. De enda problemen skulle kunna vara en allergisk reaktion av någon substans i de naturliga bröstförstoringsprodukterna. Resultatet av naturlig bröstförstoring måste upplevas för att du ska bli övertygad om att den här metoden fungerar. Det finns många skeptiker mot naturlig bröstförstoring, men dessa skeptiker har inga kunskaper om naturlig bröstförstoring
Naturlig bröstförstoring eller kirurgi?
Kirurgi är först och främst mycket smärtsamt. Vidare löper man alltid risken att bysten kommer att se helt onaturlig ut. Det är oftast mycket uppenbart vem som har har ett bröstimplantat. Med naturlig bröstförstoring kommer storleken på dina bröst att öka på ett naturligt sätt utan användning av silikon.
Att använda naturlig bröstförstoring innebär att du inte behöver gå igenom den smärtsamma processen av en operation, men du kan få samma resultat. Våra produkter för naturlig bröstförstoring, utvalda av kvinnor för kvinnor, har hjälpt många kvinnor som haft komplex för sina små bröst. Pröva naturlig bröstförstoring nu!
Vänligen: Renew Center Ltd
    Glöm alla tidigare MISSLYCKANDEN! Fokusera på en tanke just nu... TÄNK OM det verkligen är möjligt att förändra min kropp snabbt? Tro det eller inte, men det är faktiskt möjligt att ändra din kropp och det har inte bara att göra med "positivt tänkande", för att positivt tänkande bara av sig själv inte kommer att ta bort ett enda kilo från din kropp...men du har rätt inställning. Just det... om du vill få avsevärda skillnader i spegeln, du behöver inte plåga dig heller! Det är både enkelt och effektivt! SMART! Bestäm dig NU för att gå ner i vikt och du kommer att minnas det som ett av dina bästa beslut på länge! Du kommer att se bättre ut och må bättre!