Din kundvagn

Du har inga varor i din varukorg.

Hudvårdsprodukter

Information om din hud. Huden består av Dermis, Keratinlagret och Epidermis. Keratinlagret går igenom en 28-dagars cykel där det förnyas och faller av från epidermis. Huden har ett flertal olika funktioner, beroende på tjocklek och placering. Huden skyddar dig, hjälper dig kontrollera din värme, dränering och aerobisk andning. Den tjockaste huden i ansiktet är i kinderna, tunnast är den vid ögonen.
per sida

Stigande ordning
 • Magnesiumolja spray - Mirakelmineral återupptäckt

  Magnesiumolja spray - Mirakelmineral återupptäckt

  En supersaturerad källa av magnesium som absorberas direkt via huden och tas upp av cellerna omedelbart, samt återintegrerar magnesium som har förlorats på grund av dagens moderna kost och stress. Hjälper även kroppens kalciumupptag.

  Innehåller en koncentrerad lösning av mineraler från det Antika Zechsteinhavet, som ligger på cirka 1500 till 2000 meters djup i det inre av jorden, fritt från tillsatser.
  199,00 kr
 • Acne Soft Laser - för ren och fräsch hy

  Acne Soft Laser - för ren och fräsch hy

  Håll acne under kontroll med bäst akne behandling med Softlaser!
  Vad är Softlaser?
  Softlaser är lågintensiv laserbehandling för återkommande akne och munsår (herpes) för hemmabruk.

  Vad är det bästa acne behandling för dig?
  Många alternativ finns tillgängliga, inklusive receptbelagda krämer och antibiotika, som riktar sig de olika orsakerna till akne. Men även med det breda utbudet av acne behandlingar, kan kroniska finnar fortfarande vara svår att behandla.
  Med rätt behandling kan du hålla acne under kontroll.
  499,00 kr
 • Microneedling Roller i Titanium

  Microneedling Roller i Titanium

  Microneedling Roller® är ett genombrott som medicinsk produkt (CE-märkt Medical Device klass 2). Trots sitt enkla koncept är resultaten anmärkningsvärda och dramatiska. Användningsområdet är brett och med få eller inga sido-effekter eller kontraindikationer.
  399,00 kr
per sida

Stigande ordning